Back to top

Vet inte vad jag skulle göra utan min mamma..

Alva

2019-02-11 22:42:38

Det började med att en mamma till min nära klasskompis gick bort plötsligt i bröstcancer efter att ha varit friskförklarad i flera månader. Det kom som en chock.. Jag visste att min mamma skjutit på att gå på mammografin för det är sån min mamma är, hon skjuter på saker hon tycker är jobbiga och prioriterar annat. Men efter klasskompisens mammas bortgång så gick mamma iväg tillslut och det visade sig vara en elakartad tumör 5x5 cm stor som bara växte och växte..

Hon hade verkligen inte känt av någonting själv innan och hade varit precis som vanligt. Detta har varit väldigt jobbigt för mig och min mamma då jag har en psykiskt sjuk bror också som inprincip bor på sjukhuset.

Mamma opererades och tumören har ej kommit tillbaka vilket är otroligt skönt. Men detta har gjort så min mamma inte alls är lika glad som hon alltid varit och jag vet inte heller vad jag ska göra. Det har tagit tufft på mig som går mitt andra år på gymnasiet och aldrig varit med om någon stor sorg i mitt liv.

Kände bara att jag ville dela med mig av detta och kanska höra av någon som varit med om något liknande.

Alva - 2019-02-11 22:42:38

Skriv ett svar
Skriv in bokstäverna ovan (ej skiftlägeskänslig)

Forumregler

Forumet är till för dig upp till 30 år som står nära någon som har cancer.

Alla inlägg ska vara anonyma. Därför tillåter vi inte bilder i inläggen.Det går bra att använda sitt förnamn. Utelämna inga andra personers namn.

Vi granskar alla inlägg i efterhand och plockar bort innehåll som kan ses som stötande, kränkande eller inte följer ovanstående regler.

För att få mer kontakt med varandra än vad forumet kan erbjuda- anmäl er till vår kontaktförmedling Snacka

Reklam får inte förkomma. Länktips i foruminlägg tas bort. Här på Nära Cancer kan du hitta information och länkar som är granskade och utvalda av redaktionen. Kontakta oss gärna på kontakt@naracancer.se om du har tips på länkar vi borde lägga upp.

Materialet i forumet kan komma att användas för forskning.