Back to top

jag är rädd

Anonym

2013-07-16 01:02:53

Hej! Min mamma har obotlig cancer och jag är rädd av tanken av att jag någon gång kommer att förlora henne.

Hon har en hjärntumör som dom har opererat bort delar av men det går inte att ta bort allt för då kan det ta skada för mycket.

Hon låg inne på sjukhus förra hösten men nu går hon på cellgifter och tumören blir inte mindre men den växer inte heller.

Allt är nästan som vanligt igen, eftersom hon har kommit tillbaka till sitt jobb osv.

Jag är bara rädd för att jag vet att någon gång kommer hon dö i cancern och jag har ingen aning om när, handlar det om månader eller år?

En förvirrad 15 åring som inte skulle klara sig utan sin mamma.

Anonym - 2013-07-16 01:02:53
Anonym

2013-07-17 11:40:58

Modigt av dig att skriva ner dina tankar och dela dem med andra. Det är viktigt att sätta ord på sina känslor. Även du har rätt av få veta fakta från sjukvården om din mamma. Kan ni prata om det? Ställ sedan frågorna till sjukvården och lev livet utifrån de svar ni får

Anonym - 2013-07-17 11:40:58
Josefin

2013-07-20 00:32:28

Jag är 17, snart 18 och har en mamma i cancer som också är obotlig. Fick veta idag att det spridit sig till en ryggkota från lymfkörtlarna, jag är rädd precis som du. Att man inte vet hur framtiden ser ut och om det handlar om 10 år,3 år eller 11 månader innan cancern vinner. Jag vill tro att Gud kommer rädda min mamma, men jag är så ledsen just nu att jag knappt vågar hoppas. Det här är en sån vidrig situation som jag önskar att varken du,jag eller nån annan behövde uppleva. Livet ska inte vara så här..

Josefin - 2013-07-20 00:32:28

Skriv ett svar
Skriv in bokstäverna ovan (ej skiftlägeskänslig)

Forumregler

Forumet är till för dig upp till 30 år som står nära någon som har cancer.

Alla inlägg ska vara anonyma. Därför tillåter vi inte bilder i inläggen.Det går bra att använda sitt förnamn. Utelämna inga andra personers namn.

Vi granskar alla inlägg i efterhand och plockar bort innehåll som kan ses som stötande, kränkande eller inte följer ovanstående regler.

För att få mer kontakt med varandra än vad forumet kan erbjuda- anmäl er till vår kontaktförmedling Snacka

Reklam får inte förkomma. Länktips i foruminlägg tas bort. Här på Nära Cancer kan du hitta information och länkar som är granskade och utvalda av redaktionen. Kontakta oss gärna på kontakt@naracancer.se om du har tips på länkar vi borde lägga upp.

Materialet i forumet kan komma att användas för forskning.